Schrijven met effect

Stijlcursus doeltreffend formuleren

Met Schrijven met effect leer je om zakelijke teksten te schrijven die effect hebben op de lezer. Stapsgewijs leer je om helder, bondig en aantrekkelijk te schrijven.

Daarnaast biedt Schrijven met effect je praktische adviezen voor een handige schrijfaanpak, zodat je voortaan met meer plezier en gemak aan een schrijfklus begint.

Het boek bevat elf hoofdstukken, die allemaal op dezelfde manier zijn opgebouwd: kleine stukjes theorie, afgewisseld met voorbeelden en oefeningen. Je kunt je de stof snel eigen maken door het uitgebreide oefenmateriaal. De oefeningen zijn ook te vinden op de website van uitgeverij Coutinho (www.coutinho.nl/schrijvenmeteffect).

Voor wie is dit boek bestemd?

Moet je binnen je functie geregeld teksten schrijven, dan vind je snel je weg in dit boek. Maar ook hbo- en universitaire studenten kunnen er hun voordeel mee doen. Het boek is bij uitstek geschikt voor zelfstudie. De antwoorden die bij de oefeningen horen, vind je achterin.

Waar kun je het boek bestellen?

Je kunt Schrijven met effect bestellen via de website van Uitgeverij Coutinho (www.coutinho.nl). Het boek kost € 30,50. Verder is Schrijven met effect verkrijgbaar via internetboekhandels zoals www.bol.com. Ook kan elke boekhandel je aan het boek helpen. Schrijven met effect is ook als e-boek verkrijgbaar via het Bookshelfplatform.

ISBN: 978 90 469 0 426 8