Offertes schrijven die scoren

Met dit boek leer je wervende offertes te schrijven, die voldoen aan de verwachting van je klanten. Het boek bevat bovendien praktische opdrachten en de uitwerking daarvan.

In een moeilijke markt met een felle concurrentiestrijd zoeken organisaties voortdurend naar mogelijkheden om omzet binnen te halen. Een belangrijk middel daarbij is een wervende offerte. Maar hoe kun je offertes zo wervend mogelijk maken? Hoe krijg je het voor elkaar dat jouw offertes vaker tot een opdracht leiden?

In Offertes schrijven die scoren lees je hoe je offertes kunt schrijven die zich onderscheiden van die van je concurrenten. Bovendien zul je ontdekken dat het ook leuk kan zijn om commerciële teksten te schrijven.

Voor wie is dit boek bestemd?

Het boek is zowel bedoeld voor professionals als voor studenten in een commerciële richting. Ook is het geschikt voor trainers en docenten die anderen opleiden in het schrijven van commerciële teksten.

Waar kun je het boek bestellen?

Je kunt Offertes schrijven die scoren bestellen via de website van Uitgeverij Coutinho (www.coutinho.nl). Het boek kost € 26,50. Verder is het boek verkrijgbaar via internetboekhandels zoals www.bol.com. Ook kan elke boekhandel je aan het boek helpen.

ISBN: 978 90 469 0364 3